lördag 29 maj 2010

Klaga inte på jobbet klaga på dig själv!

Det är allt för många som klagar på sina arbeten, sina chefer och sina löner. Men är det någon som de egentligen ska klaga på så är det sig själva! Genom att de själva skrev på sina anställningsbevis så accepterade på sätt och vis den arbetssituation som de nu är i! Men ingen regel utan undantag...

Klaga inte på jobbet klaga på dig själv!Text och foto: Mikael Good

2 kommentarer:

Susanne sa...

Nja, både håller med och inte! Vissa tvingas ta ett jobb trots att det inte är lämpligt för dem på grund av nuvarande regler hos försäkringskassa och a-kassa. En av mina fotovänner får helt enkelt inte tacka nej till ett jobb trots att det är totalt olämpligt för henne på grund av hennes sjukdomar, men om hon gör det utesluts hon från både sjukförsäkring och a-kassa. Så visst finns det skillnader mellan att frivilligt ta ett jobb och tvingas till ett olämpligt arbete.

Mikael Good sa...

Tack för din kommentar Susanne!
Det finns ingen regel utan undantag... Jag är skrämd över den förhårdning som finns i dagens Sverige och jag är mycket besviken på mig själv för att jag var en av dem som lät mig luras av alliansens tomma löften... Men jag kommer inte att låta mig luras nästa gång :)
//Chasid