onsdag 30 november 2011

En internationellt meriterad skribent

Jag har fått en hel del reportage och artiklar publicerade i olika medier de senaste åren och mina texter och bilder har setts och lästs av 100 000-tals personer i Sverige, Norge och Finland.

Jag oroar mig inte för om jag skulle tappa en massa läsare efter att jag har genomfört den flytt till blogspot som jag skrev om igår, jag bloggar inte för att få många träffar som möjligt utan för att jag tycker att det är kul att skriva. Att skriva blogg är ett bra sätt för mig att hålla pennan vass. Jag har redan en ganska så bred läsekrets som gärna läser mina tryckta reportage och artiklar. Men jag hoppas att jag ska få möjlighet att fortsätta leverera reportage och artiklar så att mina trogna läsare inte ska bli allt för missnöjda.

I skrivande stund håller en del av mina reportage på att översättas till engelska. När det är klart ska jag med vänners hjälp försöka få in dem i några Engelska och Amerikanska tidningar. Som bekant har jag redan haft med ett par reportage i engelska Life Force Magazine. Om det går bra med publiceringarna kommer jag även att försöka få några av mina reportage översatta till franska och tyska.

Jag är bra på engelska men inte tillräckligt bra för att kunna måla med språket, när jag skriver vill jag gärna måla med orden och mina texter på engelska brukar bara bli ett korrekt ordstaplande. När jag skriver är det viktigt att orden får liv och gifter sig med bilderna så att läsaren träffas rakt i hjärtat.


I det här huset mitt ute på den lettiska landsbygden bodde en gång en rar liten gumma © Mikael Good, 2008. All rights reserved.

Dagens låt:
Larry Norman - The Outlaw

Text och foto: Mikael Good

Inga kommentarer: